Search

Tire Inflator Home Depot

Tire Inflator Home Depot

kućna deponija za nadogradnju pneumatika Ko treba benzinske stanice? I uglavnom nemaju vazduh! Pumpa za gume Eversafe obezbeđuje prenosivi vazduh koji možete uzeti svuda. Paketi uredno udaljene u priloženu torbu za nošenje. Jednostavan za korištenje. Lako se snabdijeva sa aligatorskim isječcima sa vašeg ...

Pošaljite upit Chat Sada

kućna deponija za naduvavanje gume
Ko treba benzinske stanice? I uglavnom nemaju vazduh! Pumpa za gume Eversafe obezbeđuje prenosivi vazduh koji možete uzeti svuda. Paketi uredno udaljene u priloženu torbu za nošenje. Jednostavan za korištenje. Lako se napaja sa aligatorskim klipovima sa vaše baterije. Priključuje gumu sa crevom od 24ft. Prekidač zamenite i naduvati gumu od 37 "za manje od 3 minute.
To nije samo inflator za gume! Podupirete pneumatike na automobile, bicikle, kompaktne / srednje sedane SUV itd. Tri adaptera uključeni su za naduvavanje loptica, gumenjaka, PVC čamaca itd.
Ljubazno Napomene:
1. Izbegavajte prekomerno naduvavanje, nikada ne premašite preporučeni pritisak. Stavke iznad naduvane mogu pucati i uzrokovati ozbiljne povrede. Utopiti 15 ili 20 minuta neka ima pauzu 20 minuta.
2. Uređaj će se zagrejati tokom upotrebe. Budite pažljivi prilikom dodirivanja uređaja. Držite jedinicu samo za ručku za nošenje i ostavite da se uređaj ohladi pre skladištenja.

Specifikacija

Model br.

ES-2308D

Protok vazduha

100L / Min

Max. Struja

33 A

Max. Pritisak

150 psi

Prečnik cilindra

42mm

Vreme inflacije

naduvava gumu 275 / 70R16 u roku od 4 minuta od 0 do 40psi

Vazdušno crevo

Visokokvalitetno crevo od 7,4 m

Power Cord

Kabl 3m sa klipovima za bateriju

Nozzle

3 kom

Dimenzija

265 x 170 x 200 mm

Težina

5,0 kg

Materijal kućišta

Metal

Hot Tags: kućna deponija za nadogradnju guma, Kina, dobavljači, proizvođači, veleprodaja, kupovina, cena
Srodni proizvodi