Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Zahtevi za izbor vazdušne pumpe?
May 08, 2018

1, pre svega snaga, snaga kompresora vazduha se određuje ovisno o tipu automobila, tako da prilikom kupovine auto kompresora, mali automobil može izabrati horizontalni bar male snage, jeftin i štedi struju, dovoljno za upotrebu.

2, u aspektu brzine zračenja, brzina aeracije prosečne pumpe za punjenje vozila je različita, a mala snaga napunjena polako i velika snaga se brzo napuni. Ako je guma velika, preporučuje se upotreba pumpe za punjenje velike snage.

3, karakteristike, pumpa za punjenje vozila bi trebala biti u potpunosti neke funkcije, kao što je LED svjetlo u slučaju nužde i tako dalje, što je vrlo korisno za noćni vazduh i može biti dobra baterijska lampa, višestruka upotreba. Takođe se može koristiti kao upozoravajuće svetlo za blic i upozorenje na zadnja vozila.

4, linija pumpe je pogodna, struja pumpe punjenja je uglavnom duga, 3 metra, ako se samo preklapaju, lako se može uzrokovati prevremena oštećenja starih linija, tako da ako je pumpa za vazduh ima posebnu kolekcionu liniju, utor je mnogo bolji, može znatno produžiti vijek trajanja linija.

Saveti: koristite 5 minuta, odmori 15 do 30 minuta. Osim toga, prilikom naduvavanja, osoba ne sme napustiti tijelo, pritiskanje guma u bilo kom trenutku ne može se naduvati.

Povezane vijesti