Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Anti-Flat Bicycle Sealants
Jul 25, 2018

Pneumatske gume su najbolji način da unište vaš dan. kako se izbjegavati ravne gume, jedna od najboljih metoda je da se koristi zaptivka za bicikle.

Zaptivke za gume za bicikle su u osnovi postavljene i zaboravljaju rešenje za ravne gume na vašem biciklu. Jednostavno ispunite cev merenom količinom zaptivača, ponovo ga naduvate i nastavite dalje. Tesnilno sredstvo se automatski raspršuje unutar cevi kako bi se pokrijala cela spoljna površina. Ako (ili je verovatnije kada) nešto propušta gumu i cev, zaptivač se primopredaje u rupu i priključi ga, zadržavajući više vazduha od bekstva.

Pa, to funkcioniše u teoriji. To nije 100% savršen sistem, ali i dalje sam smatrao da je vrlo efikasan u sprečavanju ravnih guma.

Opisat ću 2 tipa formula zaptivača guma u Eversafeu.

454643445_副本.jpg

Jedna je na vodenoj bazi, to je vlaknast vrsta zaptivača, što znači da ima puno malih vlakana suspendovanih u rastvoru. To nije samo namenjeno biciklima; puno ljudi ga koristi u svemu od motocikala do automobila do ATVS-a. To je odlična sveobuhvatna zaptivka guma i radi čuda na biciklističkim cevima.

Bočice dolaze sa cevčicom unutar bočice kako bi se postigla jednostavna instalacija. Jednostavno koristite cev i stisnite bočicu kako biste ubrizgali zaptivač u gumu. Za različite tipove guma imamo preporučenu zapreminu u svakoj bočici kako bi učinili instalaciju mnogo lakšim.

Druga je na bazi lateksa, to je gumeni materijal od ljepila. Kada je izložen vazduhu, učvršćuje se u ovom gadanoj, lepljivoj jedinici koja je savršena za zaptivanje rupa u biciklističkim cevima. Poželjno je popraviti mnogo manjih rupa, kao u 4mm.

Instalacija je ista kao formula zasnovana na vodi. Radi u gumi oko 6 meseci. Dodavanje još svakih 6 meseci je dobar balon.

Zaptivači guma za bicikle su neophodni za svakoga ko mrzi bavljenje ravnim gumama, što u osnovi znači sve. Sve dvije formule sistema za zaptivanje pneumatika pokrivene gore dobro rade.

Sva ova dva će biti odlična za vas i pomoći će vam da se vratite i nakon velikog probijanja usred vožnje. Čak sam i zaptivala u gumama da popravim ravnu gumu pre nego što u nečemu ne želim kroz čitav proces uklanjanja točkova i promene cevi. Ako u početku niste imali zaptivače u gumama, samo zapakujte malo zaptivača tamo nakon što ste dobili stan, ponovo napunite i postoji dobra šansa da će vaš stan biti popravljen.

Ništa nije 100%, ali ovo je najbolje što možete dobiti bez odlaska s fancy penom guma ili drugih novih metoda kako biste u potpunosti uklonili šanse za stanove.Povezane vijesti