Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Vakumska guma je dobra ili je tečnost za punjenje dobra
May 08, 2018

Uz kontinuirani razvoj nauke i tehnologije, pored kontinuirane nadogradnje automobila. Takođe se ažuriraju dodatna oprema koja se odnosi na vozilo na gas. Sada mnogi automobili nisu opremljeni gumama. Kada je guma propuštena, može se koristiti za prvu pomoć. Da li je vakuum lepak lep ili dobro ispuniti tečnost pneumatika? Daću vam malo detalja.

1. Tekućina za punjenje se može brzo popraviti, od kojih se neke miješaju s plinom. Pogodan je za prijatelje koji voze automobile na daljinu. Takođe je pogodno koristiti tečnost za punjenje za često trčanje. Nedostatak je u tome što postoji odlična korozija na obruču točkova, posebno prsten od aluminijuma.

2, traka može biti strano telo prebačeno kroz efikasno brzo popravljanje pneumatika, mana je što se velika rupa popravlja nepotpuna, a ljeti kada će visoka površinska temperatura mesta za popravku trake vjerovatno propuštati.

3. Ako je izbor napravljen u gumama za punjenje i gumama, ako je položaj punkcije gume relativno mali, možda bi bilo bolje uzeti u obzir sa sigurnosne tačke gledišta.

Povezane vijesti