Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Kakav je atmosferski pritisak pumpe za punjenje automobila?
May 08, 2018

Lako je i lako nositi i pogodno je koristiti. Izgled vazdušne pumpe je odigrao važnu ulogu u normalnoj upotrebi gume. Dakle, da li znate kakav je atmosferski pritisak vozila? Evo kako odgovoriti na ovo pitanje.

Koliki je atmosferski pritisak auto punjača?

Maksimalni pritisak jedinstvenog cilindra vozila iznosi do tri pritiska, a maksimalno od dva cilindra može doseći do sedam pritisaka. Generalno gledano, pritisak izlaza pumpe dvostrukog cilindra je mnogo veći od one cilindra.

Koliko plina se pumpa za automobil mora boriti? Pritisak automatskog guma zavisi od sezonskog vremena, od tačke težine vozila i habanja pneumatika, gasa za punjenje pneumatika, kao što je guma pod težinom, verovatno će uticati na upotrebu, specifično se može odnositi na kupovinu specifikacija vozila, istovremeno, Takođe je bolje razmišljati o habanju guma.

Generalne automobile gume 2.5 zimi, ljeto, 2.5 na gumama bočne strane gume mogu izdržati najviši pritisak, uopšteno razumen zračni pritisak guma na najvišoj od 70% 80%, ali najbolje je ne zračiti pritisak je veći od najvišeg pritiska na oznakama guma. Suvovi nisu isti kao i kamionske gume. Biće preporučen pritisak pneumatika na auto-priručnik, a što je veće opterećenje, to će biti veći pritisak.

Vrednost pritiska u gumama između 2.3 i 2.5 je normalna. Takođe možete instalirati sistem za nadzor pritiska u gumama. Pritisak u gumama je previsok ili prenizak. Standardni vazdušni pritisak gume treba držati u skladu sa zahtevima proizvođača, uključujući i pripremu pritiska vazduha u fetusu.

Povezane vijesti